woensdag 15 augustus 2012

Niet tevreden over 123 vloerverwarming

Eindelijk kwamen de dekplaten

Het meest lastige bij het verbouwen is het afhankelijk zijn van anderen. Bij 123 vloerverwarming hadden wij alle benodigdheden voor de vloerverwarming in de nieuwe mediatieruimte besteld. Als wij een review zouden moeten schrijven over  123-vloerverwarming dan kwam 123-Vloerverwarming op een dikke onvoldoende uit.
Over de informatie en het meedenken van 123 vloerverwarming voordat we gingen bestellen zijn wij heel tevreden. Het ging bij 123 vloerverwarming echter mis bij het leveren. Sandra had nadrukkelijk gevraagd of we er van op aan konden dat vrijdag 20 juli alles geleverd zou worden. Daar konden we voor 100% oprekenen zei 123vloerverwarming. Bij hun zou het donderdag de deur uitgaat. Vrijdag en zaterdag kwam er niets. Bellen en mailen. Zondag kreeg ik een mail met de mededeling dat het maandag bezorgd zou worden.
Maandag kwam inderdaad de bestelling van 123 vloerverwarming maar zonder dekplaten en montagelijm. In de bijgevoegde bon van 123 vloerverwarming stond dat het door derden geleverd zou worden. Ook stond er dat slangadapters en pompschakelaar door 123 vloerverwarming nageleverd zou worden.
Vanaf die maandag heeft Sandra dagelijks geprobeerd 123-vloerverwarming te bereiken zowel per telefoon als per mail om te weten wanneer het binnen zou komen. 123 vloerverwarming heeft geen voicemail op de telefoon en de mail werd niet beantwoord. Pas vrijdag lukte het om contact met 123 vloerverwarming te krijgen en inmiddels is de rest afgeleverd. Het heeft ons een week vertraging opgeleverd. De 123 in 123 vloerverwarming slaat dus niet op hun snelheid maar blijkt het begin te zijn van tot 10 tellen. 

5 opmerkingen:

 1. Wij hebben ook geen goede ervaring met dit bedrijf, offerte aangevraagd maar geen reactie. bellen heeft ook geen nut. Niemand niet de tel op. Vreemd bedrijf

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er ok (Geen)goed word voor! Ok een offerte aangevraagt en geen reactie trug gehad vervolgens weer een email gestuurd maar weer geen reactie trug! Gewoon in 1 word gezecht een zwaarkloten bedrijf !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelfde hier ook geen goede ervaring. Slecht afgeleverde vloerverwarming met slecht materiaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Offerte aangevraagd, na 5 dagen geen reactie. Mail gestuurd, geen reactie. Dan is het mij duidelijk, op zoek naar een ander bedrijf

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook mijn vloerverwarming aan laten leggen, zeker GEEN goede ervaring. Zie ook mijn Google recensie, er heeft iemand pas een recensie opgezet (september 2017) ook daar kun je zien dat de monteurs maar wat doen. als die foto van de verdeler die er bijstaat voor die 50m2 is, is de leiding veels te klein en hebben ze sowieso weer een lucht probleem gecreƫerd. ook de pompschakelaar zit op de retour, die moet op de aanvoer :-)

  BeantwoordenVerwijderen