woensdag 24 juli 2013

Voortgang van de verbouwing

We zitten nu in week 4 van de verbouwing en er is al veel klaar. Maar er moet ook nog een boel!

De twee achterste gespreksruimten zijn het verste gevorderd. In de grote gespreksruimte zijn het plafond en de wanden gestuct. Er is een lambrisering aangebracht en een kast om de radiator gemaakt. Hier moet nu nog behangen worden. En de gordijnen moeten nog aangepast worden.

De rode U-bank staat weer opgesteld

De lambrisering in de grote gespreksruimte

De rode kasten zijn weer opgesteld en gevuld
Hoekje achter de deur

In de nieuwe kleine gespreksruimte achter is ook alles gestuct en er zit nu een massieve deur met raampjes in. Ook hier zijn lambriseringen gemaakt.

Hoekje van de nieuwe gespreksruimte

Andere hoek

Deur van de nieuwe gespreksruimteIn de wachtruimte wordt momenteel de vloer gelegd. Dit wordt een eiken kroegvloer in A-kwaliteit. Wat betekent dat er wel noesten in zitten maar geen spinthout. De vloer wordt later geolied. In de wachtruimte komt ook lambrisering.

Verder is er al hard gewerkt aan de toiletten. Deze zijn helemaal kaal gestript, alle leidingen zijn opnieuw gemaakt. Alle wanden zijn opnieuw betegeld. De mozaïeken zitten er ook al in, maar ik moet ze nog wel voegen. Wat meer een soort boetseren is met deze 3-D mozaïeken.

Klik om groter te zien

Klik om groter te zien

Klik om groter te zien

Verder moeten er nog plafonds in de wc's en moet alles weer opgehangen worden: toiletpot, wasbakjes, wc-rolhouders, pleeborstels, etc.

We hopen dat het deze week klaar is en we rustig op vakantie kunnen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten