woensdag 12 februari 2014

Ontwerp van de pantry

Het gaat er dan toch van komen, we gaan de pantry opknappen. Op zich wordt het niet echt een grote verbouwing, in een week moet het klaar zijn.

De pantry is nog helemaal in de stijl van de vorige eigenaren: grijze kleuren, zachtboard plafond, tegeltjes op de muren, zeil op de vloer.

Er komt een nieuw aanrecht en keukenblok met bovenkastjes

De tegels worden vervangen

Ook hier komen nieuwe tegels

De voorraadkast blijft misschien nog wel het meest zoals hij is

De nis blijft, maar er komen kastjes onder en een nieuw blad

Qua opstelling wordt de keuken ongeveer hetzelfde, er komen alleen bovenkastjes boven het blad en we zetten de koelkast in het keukenblok. Ik heb het ontwerp in SketchUp gemaakt. Klik op de afbeeldingen voor groot beeld.




De kleurstelling van de pantry wordt zwart-wit. Dit is de kleurstelling van de hele hal en toilet beneden. Zwarte bladen, witte kastjes en de tegelwanden zwart-wit geblokt. Met moza├»ek uiteraard. Op de vloer komen ook zwart-wit geblokte plavuizen.

De elektriciteit wordt helemaal veranderd. De bedrading wordt vernieuwd en er komen meer wandcontactdozen en liuchtpunten. Bovendien komen er twee groepen bij voor alle koffiezetapparaten, boilers, quookers, vaatwassers, waterkokers en wat je al niet nodig hebt tegenwoordig in een pantry. Gelukkig hebben we een grote groepenkast met plek voor wat extra groepen.


De verbouwing zal 1 maart starten en moet een week later klaar zijn.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten