vrijdag 5 juli 2013

De coachkamers in het achterhuis

We zijn weer volop aan het verbouwen deze maand. Er wordt een nieuwe coachruimte gerealiseerd. De bestaande coachkamer aan de achterkant wordt opgeknapt, evenals de "tunnel" (de gang naar het achterhuis) en de twee toiletten.

Er wordt een nieuwe wand geplaatst die de bestaande glazen wand tussen de twee kamers achter vervangt. Alle houten latjes-plafonds plafonds worden gestuct. Evenals de wanden.

De "tunnel" is onze wachtruimte, achterin het  keukenblokje
We hadden in te tunnel al een keukenblokje gemaakt. Eerst worden de achtermuur gestuct en dan wordt het keukentje straks voorzien van tegels.

Tunnel

De nieuwe wand tussen de coachkamers
De nieuwe wand moet goed geluiddicht zijn. Hij is gemaakt van een balkenframe met steenwol isolatie er in, twee kanten multiplex en 12 mm gipsplaat. In het plafond boven de muur is extra steenwol ingebracht zodat het geluid niet over het plafond kan gaan.

De grote achterste gespreksruimte

De nieuwe tussenwand in de maak

De toiletten worden helemaal kaal gemaakt en voorzien van een vloer van zwaluwstaartplaat en beton. Dan kunnen er keramische tegels op. Waterleidingen en riolen worden aangepast. Daarna komen er nieuwe tegels, plafonds, toiletpotten, etc.


Toilet leeggehaald en tegels verwijderd


Het plafond in de "rode kamer" is al gestuct. De wand wordt vandaag gedaan.


De nieuwe tussenwand is dichtgemaakt en gegrond

De tunnel ligt nu vol met bouwmateriaal.
Al met al wordt het toch weer een hele verbouwing. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten